Africa de Sud a învins SUA, scor 64-0, şi s-a calificat în sferturi la Cupa Mondială de rugby

Echipa naţională de rugby a Africii de Sud s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, miercuri, la Londra, cu scorul de 64-0 (14-0), reprezentativa Statelor Unite ale Americii, într-un meci din grupa B a competiţiei, informează site-ul oficial al competiţiei.

283 afișări
Imaginea articolului Africa de Sud a învins SUA, scor 64-0, şi s-a calificat în sferturi la Cupa Mondială de rugby

Africa de Sud a învins SUA, scor 64-0, şi s-a calificat în sferturi la Cupa Mondială de rugby (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Deoarece a marcat cel puţin patru eseuri în acest meci, Africa de Sud a primit şi punctul bonus ofensiv.

SUA este prima echipă care nu reuşeşte să înscrie niciun punct într-un meci de la actuala Cupă Mondială.

Clasamentul grupei B este următorul: 1. Africa de Sud - 16 puncte (4 meciuri), 2. Scoţia - 10 puncte (3 meciuri), 3. Japonia - 8 puncte (3 meciuri), 4. Samoa - 4 puncte (3 meciuri), 5. SUA - 0 puncte (3 meciuri).

Tot astăzi se va mai juca meciul Namibia - Georgia (ora 22.00, la Exeter), în grupa C.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici