Ajax Amsterdam a suferit una dintre cele mai ruşinoase înfrângeri din istoria sa

Sezonul slab al lui Ajax Amsterdam continuă tot mai rău, după ce multipla campioană a Olandei a suferit una dintre cele mai ruşinoase înfrângeri din istoria sa, fiind învinsă cu 3-2 de echipa amatoare USV Hercules, din liga a patra, joi, în optimile de finală ale Cupei Olandei.

1507 afișări
Imaginea articolului Ajax Amsterdam a suferit una dintre cele mai ruşinoase înfrângeri din istoria sa

Ajax Amsterdam a suferit una dintre cele mai ruşinoase înfrângeri din istoria sa

Condusă cu 2-0 la Utrecht după 82 de minute, Ajax părea să fi salvat situaţia atunci când Brian Brobbey şi Chuba Akpom au marcat golurile din finalul partidei pentru a egala scorul.

Dar Hercules a înscris golul victoriei prin Mats Grotenbreg în al treilea minut suplimentar de joc, după ce propriul antrenor, Rene van der Kooij, dăduse echipei sale două procente şanse de victorie înainte de meci.

Antrenorul lui Ajax, John van 't Schip, nu a fost prezent pentru a asista la capitularea echipei sale, aflându-se în Australia, pentru a participa la nunta fiului său.

Este pentru prima dată când Ajax a pierdut în faţa unui club de amatori în Cupa Olandei. În cele 29 de întâlniri anterioare, au marcat cel puţin patru goluri.

Ajax a petrecut prima parte a acestui sezon în zona retrogradării, după care a urcat pe locul cinci în clasamentul Eredivisie, dar se află la 23 de puncte în spatele liderului PSV Eindhoven.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici