Alex Ferguson a fost amendat de UEFA cu 10.000 de euro

Comisia de Control şi Disciplină a UEFA a decis, vineri, ca tehnicianul echipei Manchester United, Alex Ferguson, să fie amendat cu 10.000 de euro deoarece nu a oferit declaraţii presei la finalul meciului din 5 martie cu Real Madrid, din Liga Campionilor.

134 afișări
Imaginea articolului Alex Ferguson a fost amendat de UEFA cu 10.000 de euro

Alex Ferguson a fost amendat de UEFA cu 10.000 de euro

De asemenea, fotbalistul Nani, eliminat la partida cu Real Madrid, a fost suspendat un meci, informează mirror.co.uk.

"Antrenorul echipei Manchester United, Sir Alex Ferguson, a fost amendat cu 10.000 de euro pentru neîndeplinirea obligaţiilor faţă de mass-media după meci", se arată într-un comunicat al UEFA, citat de jurnalul englez.

UEFA anunţase, la 6 martie, că a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Manchester United, deoarece jucătorii nu şi-au respectat obligaţiile faţă de presă după meciul cu Real Madrid, scor 1-2, din manşa retur a optimilor Ligii Campionilor. În plus, antrenorul Alex Ferguson nu s-a prezentat la conferinţa de presă de după meci şi astfel a încălcat regulamentul Ligii Campionilor, capitolele 2.6 şi 2.7. Scoţianul şi jucătorii săi nu au mai acordat "interviuri flash" deţinătoarelor de drepturi la finalul meciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici