UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Manchester United

UEFA a anunţat, miercuri, că a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Manchester United, deoarece jucătorii nu şi-au respectat obligaţiile faţă de presă după meciul cu Real Madrid, scor 1-2, din manşa retur a optimilor Ligii Campionilor.

341 afișări
Imaginea articolului UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Manchester United

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Manchester United

Comisia de Disciplină a UEFA va studia acest dosar la 21 martie.

Potrivit UEFA, antrenorul Alex Ferguson nu s-a prezentat la conferinţa de presă de după meci şi astfel a încălcat regulamentul Ligii Campionilor, capitolele 2.6 şi 2.7.

Scoţianul şi jucătorii săi nu au mai acordat "interviuri flash" deţinătoarelor de drepturi la finalul meciului.

Sancţiunile UEFA prevăzute în acest caz figurează de la un simplu avertisment la o amendă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici