Alex Ferguson se înclină în faţa CFR-ului. "Nu te poţi plânge când pierzi după un asemenea gol"

Tehnicianul formaţiei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat, miercuri, că tânăra echipă pe care a folosit-o în meciul cu CFR Cluj a evoluat bine, precizând că nu este nemulţumit de înfrângere, deoarece s-a produs în urma unui gol extraordinar, informează uefa.com.

878 afișări
Imaginea articolului Alex Ferguson se înclină în faţa CFR-ului. "Nu te poţi plânge când pierzi după un asemenea gol"

Alex Ferguson se înclină în faţa CFR-ului. "Nu te poţi plânge când pierzi după un asemenea gol"

"Ne-a învins un gol extraordinar. Nu am meritat să pierdem, ne-am creat câteva bune ocazii de a înscrie, dar când pierzi cu un gol ca acesta nu te poţi plânge. Am folosit o echipă tânără şi a jucat bine pe alocuri. Sunt mulţumit că am avut o evoluţie decentă. Ne-am calificat devreme şi asta ne-a dat ocazia să experimentăm şi să folosim jucători care aveau nevoie de un meci. Am oferit câtorva jucători tineri puţină experienţă şi asta îi va ţine în formă. Suntem în faza următoare din poziţia de câştigători ai grupei, dar printre posibilii adversari se numără câteva nume mari - Şahtior Doneţk, Milan, Porto. Ne-am calificat confortabil şi adevărata competiţie începe în februarie. Faza eliminatorie este fantastică", a declarat Alex Ferguson.

Campioana României, CFR Cluj, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Manchester United, dar a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor, însă, de pe locul trei al grupei H, va evolua în 16-imile Ligii Europa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici