Alex Song şi-a anunţat retragerea definitivă din naţionala Camerunului

Mijlocaşul echipei West Ham United, Alex Song, şi-a anunţat, miercuri, retragerea definitivă din naţionala Camerunului, după ce nu a fost convocat în lotul pentru Cupa Africii pe Naţiuni.

102 afișări
Imaginea articolului Alex Song şi-a anunţat retragerea definitivă din naţionala Camerunului

Alex Song şi-a anunţat retragerea definitivă din naţionala Camerunului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este adevărat că s-a discutat convocarea mea ulterioară în lotul pentru Cupa Africii, dar m-am gândit serios, am discutat cu familia mea şi cred că este cea mai bună decizie mă retrag. Dragostea mea pentru ţară rămâne aceeaşi, dar am nevoie să mă concentrez pentru continuarea carierei la echipa de club. Doresc tot ce este mai bun pentru naţională", a declarat Song.

Alex Song, în vârstă de 27 de ani, nu a mai evoluat la naţionala Camerunului de la meciul împotriva reprezentativei Croaţiei, de la Cupa Mondială din 2014.

Nepotul fostului internaţional camerunez Rigobert Song, Alex Song, împrumutat de FC Barcelona la West Ham United, a debutat în naţională în 2005 şi a adunat 49 de selecţii. Alex Song a participat la două turnee finale ale Cupei Mondiale (2010 şi 2014) şi la două ediţii ale Cupei Africii pe Naţiuni (2008 şi 2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici