Alexander Zverev ajunge în finala US Open, după victoria în faţa favoritului Pablo Carreno Busta. Germanul a câştigat după ce a pierdut primele două seturi

  • Alexander Zverev este în finala US Open
  • Favoritul Pablo Carreno Busta a câştigat primele două seturi cu 6 la 3, 6 la 2
  • Pentru tenismenul german este prima sa finala de Grand Slam
714 afișări
Imaginea articolului Alexander Zverev ajunge în finala US Open, după victoria în faţa favoritului Pablo Carreno Busta. Germanul a câştigat după ce a pierdut primele două seturi

Sursa foto: profimedia

Alexander Zverev a câştigat semifinala US Open în faţa favoritului Pablo Carreno Busta după un meci de infart în cinci seturi, 3-6, 2-6, 6-3, 6-4 şi 6-3. Primele două seturi au fost câştigate clar de spaniol dar tenismenul german a revenit în mod surprinzător.

Germanul părea că se îndreaptă spre o înfrângere după ce a comis 36 de erori în primele două seturi, dar contrar jocului prestat, a învins. Zverev poate deveni primul campion german de Grand Slam după Boris Becker, dacă va câştiga finala.

În cealaltă semifinală se vor duela finalistul US Open de anul trecut Daniil Medvedev cu al doilea cap de serie, Dominic Thiem.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici