Alexandra Dulgheru, eliminată în primul tur al turneului de la Eastbourne

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 59 WTA, venită din calificări, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-1, 6-1, într-o oră şi 17 minute, de americanca Irina Falconi, locul 73 WTA, de asemenea venită din calificări, în primul tur al turneului Premier de la Eastbourne.

120 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru, eliminată în primul tur al turneului de la Eastbourne

Alexandra Dulgheru, eliminată în primul tur al turneului de la Eastbourne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dulgheru va primi 3.000 de dolari şi 26 de puncte WTA pentru accederea pe tabloul principal.

Cealaltă româncă prezentă pe tabloul principal al turneului, Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, evoluează la ora transmiterii acestei ştiri împotriva sportivei cehe Barbora Strycova, locul 28 WTA.

Învingătoarea din acest meci o va întâlni pe Sara Errani, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 13, care a stat în primul tur.

Principala favorită a competiţiei, Petra Kvitova, numărul 2 mondial şi câştigătoare anul trecut la Wimbledon, s-a retras din turneul de la Eastbourne, acuzând probleme medicale. Ea a fost înlocuită de lucky loser-ul Daria Gavrilova, din Rusia, locul 41 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici