Alexandrina Barbosa a refuzat un transfer la Oltchim Râmnicu Vâlcea

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a încercat să o transfere pe Alexandrina Barbosa de la Itxako Estela, dar oficialii grupării oltene s-au lovit de refuzul portughezei.

164 afișări
Imaginea articolului Alexandrina Barbosa a refuzat un transfer la Oltchim Râmnicu Vâlcea

Alexandrina Barbosa a refuzat un transfer la Oltchim Râmnicu Vâlcea (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Am sunat-o şi am întrebat-o dacă vrea să vină la Râmnicu Vâlcea din vară. Mi-a spus că îi e teamă, după ce a luat deja o «leapşă» în România şi că oricum şi-a prelungit contractul cu Itxako pentru încă un sezon. Este o handbalistă de valoare care ne putea ajuta în sezonul viitor, dar asta este situaţia, nu se va face acest transfer", a declarat preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu.

Altfel, Gavrilescu a spus că încă nu şi-a dat seama de valoarea reală a interului din Ucraina, Anastasia Pidpalova, chiar dacă aceasta este de aproape un an la Oltchim.

"La noi nu a jucat niciun meci important de la cap la coadă. La naţionala Ucrainei a dat zece goluri contra României într-un meci de calificare la Campionatul European, lucru care cred că spune ceva de valoarea ei. O să vorbesc şi cu antrenorii despre această problemă, să vedem ce spun şi ei. Poate la Vâlcea nu este fructificată aşa cum ar trebui. Eu am decis să o transferăm tot după un meci în care a marcat contra României 11 goluri", a mai spus Gavrilescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici