Alexandru Mitriţă a marcat golul victoriei în partida New York City - San Jose Earthquakes 2-1

Alexandru Mitriţă (24 de ani) a marcat golul victoriei lui New York City, în etapa cu numărul 30 din MLS, cu San Jose Earthquakes. Partida s-a terminat 2-1.

158 afișări
Imaginea articolului Alexandru Mitriţă a marcat golul victoriei în partida New York City - San Jose Earthquakes 2-1

Alexandru Mitriţă a marcat golul victoriei în partida New York City - San Jose Earthquakes 2-1

Toate cele 3 goluri s-au marcat în prima repriză. Oaspeţii de la Earthquakes au deschis scorul în minutul 20, prin vârful Wondolowski. New York a forţat revenirea, iar golurile au venit în ultimele 5 minute din prima parte. Egalarea a fost adusă de Parks (minutul 40), iar Mitriţă a ieşit la rampă 3 minute mai târziu. Mijlocaşul român a fost servit ideal de Tajouri, a pătruns în careu şi l-a învins cu un şut la colţul lung, cu dreptul, pe portarul Vega. A fost reuşita cu numărul 9 a lui Mitriţă în campionat.

New York City este pe primul loc în Conferinţa de Est din MLS. După 30 de etape, formaţia lui Mitriţă acumulează 57 de puncte, la 6 distanţă de locul secund, Philadephia Union, care are un meci în minus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici