Ali Nurhan: Îmi doresc să realizăm eventul

Directorul executiv al HCM Constanţa, Ali Nurhan, a declarat, miercuri, după ce echipa constănţeană a câştigat Liga Naţională de handbal masculin, că îşi doreşte realizarea eventului în acest sezon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 afișări

"Este o mare bucurie, o senzaţie deosebită, să câştigăm al patrulea titlu într-un interval de doar şase ani. Este mai greu acum, pentru că dacă în urmă cu şase ani ne băteam cu o echipă, maxim două. Acum întrecerea a fost mult mai puternică. Pe lângă HCM, Steaua şi Dinamo, au apărut şi alte echipe puternice, precum Reşiţa, Bacău sau Odorhei. Îmi doresc să realizăm eventul, este un obiectiv pe care ni l-am propus încă de la începutul sezonului", a spus oficialul constănţean.

HCM Constanţa a câştigat Liga Naţională de handbal masculin, după ce, miercuri, a învins, pe teren propriu, scor 31-27 (16-16), pe Politehnica Izo Metal Timişoara, în etapa a XXV-a, penultima a primei ligi.

Antrenorul secund Eden Hairi a calificat drept dificilă această partidă. "A fost un meci greu, aşa cum au fost toate în acest sezon. Timişoara are una dintre cele mai tinere formaţii din liga naţională şi doar tinereţea face ca ei să ocupe un loc în a doua jumătate a clasamentului. Pentru HCM a fost un sezon cu foarte multe schimbări, şi în privinţa băncii tehnice, însă în final am dovedit că suntem cea mai bună echipă", a afirmat Hairi.

HCM Constanţa are cele mai multe titluri - 4 - din ultimii zece ani. Celelalte titluri ale acestei perioade au fost câştogate de Steaua (3), Fibrex Săvineşti (2) şi Dinamo (1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici