Alina Dumitru: Naţionala a stat prost în apărare, jucătorii nu mi s-au părut uniţi

Campioană olimpică la judo Alina Dumitru a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa naţională de fotbal a României a ratat calificarea la CM 2014 deoarece "a stat prost în apărare" în barajul cu Grecia, precizând că jucătorii nu au fost uniţi.

76 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru: Naţionala a stat prost în apărare, jucătorii nu mi s-au părut uniţi

Alina Dumitru (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

"Nu pot să intru în detalii, pentru că cel mai bine ştie antrenorul, dar cum toţi ne pricepem la fotbal pot să comentez şi eu. Mie mi s-a părut că echipa nu a avut apărare. Echipa naţională a stat destul de prost în apărare. Apoi, nu mi s-a părut că sunt foarte uniţi. Începutul de meci a fost bun, dar pe parcurs s-au tăiat. Poate că a fost dorinţa de a înscrie cât mai repede un gol, apoi au văzut că nu au reuşit, s-au pierdut şi nu au mai format o echipă", a spus Alina Dumitru, care a fost prezentă în tribune la partida România - Grecia de marţi seara.

În schimb, dubla campioană mondială la spadă, Ana Maria Brânză, nu a urmărit meciul echipei naţionale. "Nu am putut să urmăresc meciul echipei naţionale, dar ştiu ce s-a întâmplat. Tuturor ne pare rău că nu au reuşit calificarea. Eu nu pot să le doresc ca la următoarea campanie să aibă o atitudine de învingători şi să dea tot ce pot pentru a reuşi", a afirmat campioana mondială.

Alina Dumitru a participat, miercuri dimineaţă, la conferinţa de presă organizată de Ana Maria Brânză cu ocazia lansării campaniei "Aleargă de ziua ta" prin care invită bucureştenii să participe la un cros în Parcul Tineretului din Capitală.

Reprezentativa de fotbal a României a ratat calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, după ce a încheiat la egalitate, marţi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata similară a Greciei, în manşa retur a barajului de accedere la turneul final din 2014. În tur, tricolorii au pierdut, la Pireu, cu scorul de 1-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici