Anca Heltne a câştigat proba de aruncarea greutăţii la Grand Prix-ul de la Tokyo

Atleta Anca Heltne a câştigat proba de aruncarea greutăţii din cadrul Grand Prix-ului IAAF World Challenge ''Seiko Golden'', desfăşurat la Tokyo, cu o încercare care a măsurat 18,43 metri.

328 afișări
Imaginea articolului Anca Heltne a câştigat proba de aruncarea greutăţii la Grand Prix-ul de la Tokyo

Anca Heltne a câştigat proba de aruncarea greutăţii la Grand Prix-ul de la Tokyo (Imagine: ProSport)

Heltne a trecut de Nadine Kleinert (Germania; 18,35 m), care are, printre altele, în palmares, o medalie de argint, la Campionatele Mondiale în aer liber de la Berlin, din anul 2009.

Tot la Tokyo, Daniela Stanciu a ocupat locul patru la săritura în înălţime (1,84 m), prima poziţie fiind adjudecată de către campioana olimpică en-titre, rusoaica Anna Chicherova (1,95 m).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici