Ancelotti vrea să-i aducă la Chelsea pe Pato, Thiago Silva şi Kaka

Clubul Chelsea este dispus să ofere grupării AC Milan suma de 80 de milioane de euro pentru transferul jucătorilor Pato şi Thiago Silva, acesta fiind un cadou pentru antrenorul Carlo Ancelotti, primit datorită parcursului foarte bun realizat de londonezi în acest sezon, informează Marca.

45 afișări
Imaginea articolului Ancelotti vrea să-i aducă la Chelsea pe Pato, Thiago Silva şi Kaka

Ancelotti vrea să-i aducă la Chelsea pe Pato, Thiago Silva şi Kaka

Publicaţia spaniolă citează ziarul italian Corriere dello Sport, care susţine că Ancelotti este interesat şi de brazilianul Kaka, în prezent la Real Madrid, dar pe care l-a antrenat la AC Milan.

"Ancelotti se pregăteşte pentru sezonul uirmător şi are la dispoziţie cel puţin 100 de milioane de euro. Pato şi Thiago Silva sunt obiectivele sale principale. De asemenea, Ancelotti se pregăteşte şi pentru recuperarea unui alt brazilian, Kaka, cu care are relaţii foarte bune. În curând, Chelsea va prezenta această ofertă celor de la AC Milan, aceasta urmând să fie bine primită de clubul italian, care vea să reducă cheltuielile după o altă campanie fără niciun trofeu", scrie Marca.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici