Andone: Trebuie să se întâmple ceva, nu poţi sta an de an pe locul 5-6

Tehnicianul dinamovist Ioan Andone a declarat, sâmbătă, după remiza cu Astra Ploieşti, scor 2-2, că va prezenta un raport amănunţit Consiliului de Administraţie, deoarece nu se poate ca Dinamo să se afle an de an pe locurile 5-6 în clasament şi la echipă trebuie să se facă schimbări.

13 afișări
Imaginea articolului Andone: Trebuie să se întâmple ceva, nu poţi sta an de an pe locul 5-6

Andone: Trebuie să se întâmple ceva, nu poţi sta an de an pe locul 5-6 (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"De la începutul sezonului jucăm câte o jumătate de meci şi nu se joacă aşa fotbalul. Asta înseamnă că avem lipsuri mari şi eu sunt singurul vinovat, poate că unii sunt cu gândul la transferuri, alţii la salarii, dar vremea trece şi eu nu pot să accept aşa ceva. Eu o să prezint o situaţie foarte amănunţită şi foarte clară Consiliului de Administraţie şi orice decizie se va lua voi fi de acord cu ea. O să vedeţi ce decizie se va lua, trebuie să se întâmple ceva, nu poţi sta an de an pe locul 5-6 sau pe un loc de Liga Europa. Nu trebuie tăiat în carne vie, dar voi prezenta o situaţie concretă cu tot ceea ce se întâmplă. E adevărat însă că nici achiziţiile pe care le-am făcut nu s-au adaptat", a spus Andone.

Ioan Andone a precizat că Dinamo a continuat să greşească şi a făcut gafe "de trei lei": "E greu să câştigi un meci când pleci cu un handicap de două goluri. Facem aceleaşi greşeli ca de la începutul anului, dar e şi vorba de omogenitate, de multe lucruri simple. Astra ne-a lăsat să dominăm dar ce folos, pentru că tot am pierdut două puncte. Trebuie să le mulţumim celor 200 de suporteri care au venit să ne vadă pe vremea asta în ce hal jucăm. Am avut un teren foarte bun, aţi văzut ce teren bun am avut. Fotbaliştii inteligenţi pot profita de o astfel de vreme, dar asta e, suntem curioşi rău anul ăsta. A fost un handicap, pentru că cine te iartă când faci astfel de greşeli? Nimeni. În prima repriză ne-au închis foarte bine, iar noi credeam că dacă avem mingea e în regulă, dar nu e în regulă. Astea sunt gafe de trei lei".

Andone a menţionat că din România doar două echipe sunt cu plata salariilor la zi. "Atâta ne gândim la salarii dar cred că nu le merităm. V-o spun eu că în fotbalul românesc sunt doar două echipe cu plăţile la zi, restul au restanţe. Nu e vorba de bani, e vorba de culori, de numele lui Dinamo, doar nu dai cu piciorul pe lângă minge pentru că nu ţi-ai luat salariul. Poate că şi eu am dat drumul unor jucători prea repede, poate că era mai bun Goian, dar eu l-am ţinut pe Grigore. A fost alegerea mea, dar să vezi ce bine îi prindea lui Grigore un an împrumutat la Astra", a adăugat tehnicianul.

Ioan Andone a afirmat că nu se poate gândi acum la câştigarea titlului. "E greu să te gândeşti la titlu acum, nu suntem nebuni la cap. Cum să zic eu, Andone, «Iau titlul acum», să zică lumea că-s nebun la cap? Să fim serioşi. Dacă ne apropiam de primul loc, până la pauza competiţională poate mai aveam şanse, dar când nu baţi Craiova sau Astra te mai gândeşti la titlu?", a concluzionat antrenorul dinamovist.

Formaţia Dinamo a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, cu Astra Ploieşti, în etapa a XVIII-a a Ligii I, după ce în prima repriză a fost condusă cu 2-0 de echipa oaspete.

Golurile gazdelor au fost marcate de Munteanu '57 (penalti) şi Adrian Cristea '60. Pentru Astra au înscris Takayuki '15 şi Oprsal '39.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici