Andre Ward speră ca Bute să-l învingă pe Froch şi apoi să lupte cu el

Pugilistul american Andre Ward, câştigător al turneului Super Six şi deţinător al centurilor WBA şi WBC, a declarat, pe contul său de Twitter, că speră ca Lucian Bute să-l învingă, la 26 mai, pe britanicul Carl Froch, ca după aceea el să lupte împotriva românului.

201 afișări
Imaginea articolului Andre Ward speră ca Bute să-l învingă pe Froch şi apoi să lupte cu el

Andre Ward (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Tipul din Canada (n.r. - Lucian Bute) a avut şansa de a lupta în Super Six, dar a ales să nu o facă!!! Aşa că dorinţa lui subită de a se lupta nu mă mişcă. Acestea fiind zise, sper să câştige următoarea sa partidă (n.r. - la 26 mai contra britanicului Carl Froch), astfel încât să le putem oferi fanilor ceea ce doresc să vadă", a spus Ward, pe contul său de Twitter, informează boxingnews24.com.

Lucian Bute îl va întâlni la Nottingham, în 26 mai, pe britanicul Carl Froch, într-o partidă în care îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF.

Andre Ward l-a învins în luna decembrie pe Carl Froch, în finala turneului Super Six.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici