Andreea Chiţu, medaliată cu aur la Grand Prix-ul de la Zagreb

Sportiva Antreea Chiţu a câştigat, vineri, medalia de aur a categoriei 52 kilograme la Grand Prix-ul de judo de la Zagreb, informează ippon.org.

100 afișări
Imaginea articolului Andreea Chiţu, medaliată cu aur la Grand Prix-ul de la Zagreb

Andreea Chiţu, medaliată cu aur la Grand Prix-ul de la Zagreb (Imagine: Mugur Varzariu/Mediafax Foto)

Chiţu a învins-o în finală pe Iulia Rizhova din Rusia.

Românca trecuse în semifinale de Distria Krasniqi din Kosovo. Chiţu a trecut în faza anterioară de Barbara Maros (Ungaria) şi de Odette Giuffrida (Italia).

La categoria 57 kg, Corina Căprioriu s-a clasat pe locul 5, după ce le-a învins pe americanca Hana Carmichael şi poloneza Anna Borowska, după care a pierdut în faţa britanicei Nekoda Smythe-Davis, iar în recalificări s-a impus în faţa Jovanei Rogici (Serbia) şi a fost învinsă de Johanna Mueller (Germania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici