Andrei Cristea a înscris golul 60 în Liga I

Atacantul echipei FC Braşov, Andrei Cristea, a reuşit golul său cu numărul 60 în Liga I, în partida pe care elevii lui Aurel Ţicleanu au câştigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei ACS Poli Timişoara, în etapa a VI-a, informează site-ul oficial al FRF.

104 afișări
Imaginea articolului Andrei Cristea a înscris golul 60 în Liga I

Andrei Cristea (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Jucătorii Codoban (Ceahlăul Piatra Neamţ), Ogbu (CFR Cluj), Serginho (FC Braşov), Şeroni (ACS Poli Timişoara), Boubacar (Dinamo Bucureşti), Orlando da Costa (Concordia Chiajna), Erico, Ciucur (ambii Pandurii Târgu Jiu) au înscris primele goluri în Liga I.

Fundaşul echipei Astra Giurgiu, Valerică Găman, a jucat meciul 150 în Liga I, dinamovistul Dragoş Grigore a evoluat pentru a 100-a oară pe prima scenă, în timp ce Ciprian Dinu (FC Botoşani), Ioan Mera (Săgeata Năvodari) şi Samoel Cojoc (Oţelul Galaţi) s-au aflat la partida 50.

Fotbaliştii Dumitru, Joao Marco (ambii Corona Braşov), O. Ursu, Calcan (ambii Universitatea Cluj) au debutat în Liga I.

Tehnicianul echipei Corona Braşov, Nicolae Manea, a suferit a 50-a înfrângere ca antrenor în Liga I, în timp ce tehnicianul formaţiei FC Vaslui, Ionuţ Moşteanu se află la primul insucces.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a urcat pe locul 35 în clasamentul all-time, depăşind formaţia Venus Bucureşti. De asemenea, pentru echipa gorjeană, victoria cu 5-1 de la Chiajna a fost cea mai mare diferenţă de scor pe care a realizat-o în deplasare pe prima scenă.

Formaţia FC Botoşani este neînvinsă, izbutind patru victorii şi două egaluri. Doar două nou-promovate, ambele bucureştene, au mai reuşit în istoria primului eşalon ca, după primele şase runde, să nu fi pierdut: Progresul în ediţia 1966/67, când a avut primele 8 etape fără eşec (5 victorii + 3 egaluri) şi Locomotiva (adică Rapid) în ediţia 1953, invincibilă în primele 7 etape (1 victorie + 6 egaluri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici