Andrei Pavel: Astăzi nu a fost ziua Simonei, Bouchard a jucat prea bine

Fostul jucător de tenis Andrei Pavel a declarat, joi, după semifinala pierdută de Simona Halep în faţa jucătoarei Eugenie Bouchard (Canada), că sportiva din România nu a fost în cea mai bună formă, precizând că îşi doreşte ca accidentarea la gleznă să nu fie gravă.

142 afișări
Imaginea articolului Andrei Pavel: Astăzi nu a fost ziua Simonei, Bouchard a jucat prea bine

Andrei Pavel (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Atitudinea Simonei este extraordinară şi a câştigat foarte mulţi fani. Cred că toată România a stat cu inima strânsă pentru meciul de azi. Sunt nişte rezultate extraordinare, cu toate că a pierdut. Abia aşteptăm să vedem cum va juca la US Open. Sper ca accidentarea să nu fie ceva grav. Azi nu a fost ziua ei, Bouchard a jucat prea bine. A fost ghinion că s-a accidentat. Aşa e în tenis, joci o grămadă de meciuri şi trebuie să le câştigi pe toate ca să ţii trofeul în mână", a spus Pavel, la Digi Sport.

Andrei Pavel este de părere că Simona Halep are şanse mari să ajungă numărul 1 mondial. "Sper să continue pe acest drum, pentru că şansele sunt imense să urce pe primul loc mondial, ceea ce ar fi incredibil. După Ilie Năstase să avem şi o fată numărul 1 în lume", a completat Pavel.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat calificarea în finala turneului de la Wimbledon, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, de sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, în penultimul act al competiţiei.

Halep s-a accidentat la glezna stângă în debutul partidei, accidentare care s-a adăugat celei avute de mai multe zile, la coapsa stângă.

În finală, prima de Grand Slam din cariera ei, Eugenie Bouchard va juca, sâmbătă, împotriva sportivei cehe Petra Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6.

Simona Halep este prima jucătoare din România care ajunge în semifinelele turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a depăşit astfel performanţa Virginiei Ruzici, calificată în sferturile de finală, în 1978 şi 1981.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici