Eugenie Bouchard: Nu pot spune că sunt surprinsă de rezultatele din acest an

Jucătoarea Eugenie Bouchard (Canada) a declarat, joi, după meciul cu Simona Halep, din semifinalele turneului de la Wimbledon, că rezultatele din acest an nu sunt întâmplătoare, având în vedere că s-a calificat cel puţin până în semifinalele fiecărui turneu de Mare Şlem.

303 afișări
Imaginea articolului Eugenie Bouchard: Nu pot spune că sunt surprinsă de rezultatele din acest an

Eugenie Bouchard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost o nebunie. Nu am mai terminat un meci aşa. Am reuşit însă să mă calific în finală. Sunt foarte fericită pentru prima mea finală de Mare Şlem. Voi avea o zi de pauză şi voi încerca să o câştig. Nu pot să spun că sunt surprinsă de rezultatele din acest an. Am muncit mult, dar întotdeauna vreau mai mult şi mă aştept să am rezultate şi mai bune. Mă bucur să fiu pe teren şi încerc să joc aşa cum îmi doresc", a spus Bouchard.

Eugenie Bouchard a afirmat că va urmări mai multe dvd-uri cu adversara din finală, Petra Kvitova. "Petra Kvitova este bine pregătită, dar antrenorul îmi va da nişte sfaturi şi voi intra pe teren şi voi încerca să îmi fac jocul", a completat Bouchard.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat calificarea în finala turneului de la Wimbledon, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, de sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, în penultimul act al competiţiei.

Halep s-a accidentat la glezna stângă în debutul partidei, accidentare care s-a adăugat celei avute de mai multe zile, la coapsa stângă.

În finală, prima de Grand Slam din cariera ei, Eugenie Bouchard va juca, sâmbătă, împotriva sportivei cehe Petra Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6.

Simona Halep este prima jucătoare din România care ajunge în semifinelele turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a depăşit astfel performanţa Virginiei Ruzici, calificată în sferturile de finală, în 1978 şi 1981.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici