Andy Murray a fost testat antidoping înainte să primească Ordinul Imperiului Britanic

Tenismanul scoţian Andy Murray a fost testat antidoping inopinat, joi, înainte să meargă la o ceremonie în cadrul căreia a primit Ordinul Imperiului Britanic din partea ducelui de Cambridge, William, informează The Telegraph.

127 afișări
Imaginea articolului Andy Murray a fost testat antidoping înainte să primească Ordinul Imperiului Britanic

Andy Murray a fost testat antidoping înainte să primească Ordinul Imperiului Britanic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Murray era pe punctul de a pleca spre ceremonie, când la uşă au bătut ofiţerii antidoping.

"În mijocul unui test antidoping. Hahaha voi întârzia!!", a scris Murray, care se recuperează după o intervenţie chirurgicală, pe contul său de Twitter.

Totuşi, Murray a ajuns la palatul Buckingham cu o întârziere mică, dar ceremonia nu a fost afectată.

Andy Murray a primit titlul din partea prinţului William, care s-a aflat la prima sa ceremonie de acest fel.

Andy Murray a devenit în vară primul britanic după 77 de ani care triumfă la Wimbledon, după ce l-a învins pe sârbul Novak Djokovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici