Anghelache, despre posibile plecări de la Dinamo: Acum, dacă va mai fi unul supărat o să plece şi ăla

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat, luni, că în cazul în care vreunul dintre jucătorii pregătiţi de Flavius Stoican se va supăra, atunci va primi acceptul pentru un transfer, însă în principiu nu va pleca niciun fotbalist de la echipă.

402 afișări
Imaginea articolului Anghelache, despre posibile plecări de la Dinamo: Acum, dacă va mai fi unul supărat o să plece şi ăla

Constantin Anghelache (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dinamo trebuie să-şi transfere capacitatea de joc în propriile picioare, să joace mai bine şi să obţină rezultate mai bune. Nu vă mai aşteptaţi la transferuri, pentru că iarna e o perioadă de completare. Acum, dacă va mai fi unul supărat o să plece şi ăla, ce să facem?! În principiu nu o să mai plece nimeni", a spus Argăseală, la finalul Adunării Generale Extraordinare a LPF.

Constantin Anghelache a afirmat că nu este deranjat de înfrângerile de duminică din meciurile amicale cu Qarabag FK şi FK Luch-Energia Vladivostok. "Am văzut că au făcut o pregătire fizică extraordinar de tare, ceea ce este bine pentru această perioadă. De aceea şi cele două jocuri puse într-o zi nu au urmărit rezultatul. Nu contează că au pierdut, pierzi, câştigi, fotbalist te numeşti. Au jucat două meciuri cu două echipe care încep campionatul peste o săptămână", a completat Anghelache.

Constantin Anghelache a menţionat că fotbalul românesc are de câştigat că în semifinalele Cupei României-Timişoreana se vor întâlni Steaua şi Dinamo. "Sunt trei meciuri şi va fi o primăvară Steaua-Dinamo. E bine pentru fotbal că jucăm cu Steaua, pentru că finala se joacă la fiecare fază eliminatorie a competiţiei şi o vom aborda ca pe o finală în două partide. În trei partide vom avea 120-130.000 de spectatori. Fotbalul se joacă pentru suporteri, iar dacă ne întâlneam în finală erau doar 45-50.000 de spectatori", a subliniat Anghelache.

Întrebat ce părere are despre suplimentarea numărului de arbitri la meciurile din Liga I, Anghelache a răspuns: "Arbitrii adiţionali vin de simplifică arbitrajul. Acum asistenţii vor rămâne doar cu linia ofsaidului, iar adiţionalul va răspunde de cornere şi de ce se întâmplă în careu. De arbitrii străini nu se pune problema, pentru că avem noi destui arbitri străini de fotbal, aşa că nu e cazul să aducem alţii străini. Dacă mai sunt şi străini şi străini de fotbal, unde ajungem?! E străin la pătrat şi ştiţi că pătratul unui număr este destul de mare."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici