Anna Karolina Schmiedlova a câştigat BRD Bucharest Open: Încă nu pot să cred că am câştigat

Jucătoarea slovacă Anna Karolina Schmiedlova, cap de serie numărul 7 şi locul 60 WTA, a câştigat BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, duminică, în finală, cu scorul de 7-6 (3), 6-3, pe Sara Errani (Italia), principala favorită a competiţiei şi locul 20 WTA.

375 afișări
Imaginea articolului Anna Karolina Schmiedlova a câştigat BRD Bucharest Open: Încă nu pot să cred că am câştigat

Anna Karolina Schmiedlova a câştigat BRD Bucharest Open (Imagine: Silvia Ilie/Mediafax Foto)

Schmiedlova, care s-a impus după două ore şi şapte minute, îi succede Simonei Halep, care a trecut în finala de anul trecut, cu scorul de 6-1, 6-3, de italianca Roberta Vinci.

Pentru succesul de la Bucureşti, Anna Karolina Schmiedlova va primi 280 de puncte WTA şi un cec în valoare de 43.000 de dolari, în timp ce Errani va încasa 21.400 de dolari şi 180 de puncte WTA.

Schmiedlova, în vârstă de 20 de ani, se află la al doilea titlu din carieră, după ce s-a mai impus în acest an la Katowice.

Anna Karolina Schmiedlova: Încă nu pot să cred că am câştigat

Jucătoarea slovacă de tenis Anna Karolina Schmiedlova a declarat, duminică, după ce a câştigat BRD Bucharest Open, că încă nu poate să creadă că a reuşit să se impună în turneul de la Bucureşti.

"Încă nu pot să cred că am câştigat. A fost un meci foarte greu, iar Sara este o jucătoare excepţională. E greu să joci împotriva ei, în special pe zgură. Am avut o zi bună, dar pot pierde săptămâna viitoare în faţa ei (n.r. - cele două se pot întâlni săptămâna viitoare în finala turneului de la Bad Gastein). Sunt fericită că am reuşit să câştig astăzi. Sara e probabil cea mai bună jucătoare pe care am învins-o până acum în cariera mea", a spus Schmiedlova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici