Antrenorul Cristi Dulca, demis de la FC Vaslui

Antrenorul Cristi Dulca s-a despărţit, luni, de clubul FC Vaslui, după ce, duminică, formaţia sa fusese învinsă, pe teren propriu, de FC Timişoara, scor 0-1, în etapa a VII-a din Liga I.

47 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Cristi Dulca, demis de la FC Vaslui

Antrenorul Cristi Dulca, demis de la FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

"Astăzi (n. r. - luni), am avut o discuţie cu finanţatorul Adrian Porumboiu şi am hotărât, pe cale amiabilă şi de comun acord, să încetăm colaborarea, cel puţin pentru o perioadă. Nu mi s-a imputat nimic, şi aici mă refer la rezultatele din ultima perioadă, însă am considerat că este mai bine pentru binele echipei să plec în acest moment. Echipa are nevoie de un şoc. Sincer, îmi pare rău de oamenii de aici, cu care mă acomodasem foarte bine. Debutul meu ca antrenor principal reprezintă o experienţă şi sunt mulţumit de faptul că am evoluat în preliminariile Ligii Europa", a declarat Dulca.

Într-o emisiune televizată la un post ieşean, Dulca a explicat însă că a fost demis de la FC Vaslui: "Ultimele două rezultate negative au fost doar unul dintre motivele acestei despărţiri. Poate dacă Wesley înscria la scorul de 0-0 cu FC Timişoara, acum eram în continuare antrenor la FC Vaslui. Una peste alta, demiterea de la FC Vaslui mă căleşte".

Dulca a mai spus că va pleca, marţi, la Barcelona, unde îşi va susţine lucrarea pentru obţinerea licenţei Pro.

Cristi Dulca a sosit la FC Vaslui în luna mai 2008, ca antrenor secund, odată cu actualul tehnician al echipei Rapid, Viorel Hizo. Dulca a devenit antrenor principal în mai 2009, odată cu plecarea lui Viorel Moldovan. În cele nouă meciuri de campionat în care a fost antrenor principal, Dulca a adunat cinci victorii, o remiză şi trei înfrângeri, iar în preliminariile Ligii Europa - două victorii, un egal şi o înfrângere.

Conducerea clubului vasluian a refuzat să comenteze plecarea lui Dulca. Pregătirea echipei va fi efectuată, interimar, de fostul secund al lui Dulca, Dorin Zotincă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici