Antrenorul lui Benny Adegbuyi dezvăluie secretul victoriei împotriva lui Badr Hari

  • Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari, în Gala Glory 76, prin KO tehnic, în repriza a treia.
  • „A fost mult mai puternic şi mai bine pregătit. În plus, m-a avut pe mine coleg de cameră timp de şase săptămâni”, a spus antrenorul său la puţin timp după meci.
988 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui Benny Adegbuyi dezvăluie secretul victoriei împotriva lui Badr Hari

FOTO: Facebook Benny Adegbuyi

După ce vor ajunge în România, cei doi şi-au planificat să sărbătorească succesul alături de familii şi de cei apropiaţi.

Benny Adegbuyi a repurtat victoria carierei împotriva marocanului Badr Hari, în cadrul galei de kickboxing Glory 76, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Românul l-a trimis pe Hari în două rânduri la podea, în debutul celei de a treia reprize, marocanul fiind nevoit să abandoneze, cu nasul rupt şi plin de sânge.

La scurt timp după meci, Alin Bălaşa, antrenorul lui Benny, a declarat pentru MEDIAFAX: „Ne simţim foarte bine. Benny e foarte fericit. Personal nu am cuvinte. Am muncit foarte mult, am stat şase săptămâni în Olanda, departe de copil, şi acum în sfârşit ne vom putea relaxa. S-a scris istorie în acest sport, în sfârşit”.

Bălaşa nu a ascuns faptul că celor doi le este foarte dor de casă şi abia aşteaptă să ajungă în România.

Întrebat care a fost secretul acestei victorii, cu ce a fost mai bun Benny, Bălaşa a spus: „Am pregătit o strategie ce s-a dovedit a fi foarte bună. O uşoare schimbare de stil. A stat bine închis şi a contrat tot ce a dat marocanul. Asta am lucrat în pregătiri. A fost mult mai puternic şi mai bine pregătit. În plus, m-a avut pe mine coleg de cameră timp de şase săptămâni. Am stat permanent cu el”.

După ce vor ajunge în România, cei doi şi-au planificat să sărbătorească succesul alături de familii şi de cei apropiaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici