Meciul anului în kickboxing: Benny Adegbuyi se luptă azi cu legendarul Badr Hari

  • Meciul anului în kickboxing are loc sâmbătă, în Olanda, în cadrul Galei Glory 76.
  • Românul Benny Adegbuyi se luptă cu legendarul Badr Hari.
4661 afișări
Imaginea articolului Meciul anului în kickboxing: Benny Adegbuyi se luptă azi cu legendarul Badr Hari

FOTO: Instagram @adegbuyibenny

La cea mai spectaculoasă categorie a tuturor timpurilor - cea a greilor – se înfruntă, sâmbătă seara, legendarul Badr Hari şi românul Benny Adegbuyi.

Miza confruntării este obţinerea biletului de challenger pentru titlul mondial. Practic este o luptă între numerele 2 - Benny Adegbuyi, şi 3 - Badr Hari, în topul mondial.

Antrenorul lui Benny Adegbuyi priveşte cu încredere confruntarea de sâmbătă seara: „Este foarte motivat să scrie istorie pentru România”.

Benny revine în confruntările din Glory dupa o victorie împotriva lui D’Angelo Marshall, precedată de înfrangerea în faţa lui Jamal Ben Saddik, în finala piramidei de 8 din cadrul turneului Glory 62, finală în care s-a calificat în aceeaşi seara cu două victorii împotriva lui Arkadiusz Wrzosek si Jahfarr Wilnis.

Palmaresul general în kickboxing al lui Adegbuyi este 34-6-0 (19 victorii prin KO).

În schimb marocanul Badr Hari este în postura luptătorului legendar dornic de răzbunare, deoarece a pierdut ultimele trei meciuri, două în faţa campionului Rico Verhoeven si unul în favoarea lui Hesdy Gerges.

De altfel, el este recent cooptat în Glory, având la activ doar cele 2 meciuri pierdute cu Verhoeven. În schimb are în spate un trecut glorios în K1, palmaresul său fiind mult mai impresionant: 106-14-0 (92 victorii prin KO).

Meciul a fost anunţat la jumătatea anului, însă în contextul pandemiei a suferit mai multe amânări.

Glory 76 e accesibil în sistem pay-per-view şi se desfăşoară de data aceasta fără spectatori, ceea ce e considerat de Benny Adegbuyi un avantaj în favoarea lui, deoarece Badr Hari are de fiecare dată suporteri mulţi şi gălăgioşi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici