Antrenorul Rapidului despre eliminarea Stelei: Nu poţi să ai noroc la nesfărşit

Antrenorul formaţiei Rapid, Marian Rada, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că eliminarea echipei Steaua de către Chelsea în optimile de finală ale Ligii Europa este normală, pentru că nimeni nu poate avea noroc la nesfârşit.

202 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Rapidului despre eliminarea Stelei: Nu poţi să ai noroc la nesfărşit

Antrenorul Rapidului despre eliminarea Stelei: Nu poţi să ai noroc la nesfărşit (Imagine: Razvan Lupica / MediafaxFoto)

"Presei îi place să răsucească cuţitul în rană. Şi aşa sunt ei (n.r - steliştii) cum sunt acum, mai încep să vorbesc şi eu. Eu pot să spun că am văzut prima repriză şi au jucat foarte bine. Doar că de data asta norocul providenţial al Stelei a părăsit-o. Nu poţi să ai noroc la nesfărşit. Pe de altă parte, nu poţi să vorbeşti de noroc când joci cu campioana Europei. Aici intervine valoarea. Iar valoarea este net superioară de partea celor de la Chelsea, din toate punctele de vedere. A câştigat echipa care este mai bună. A, că mai apare câte o zi în care ai mult noroc, iar adversarul are o formă foarte slabă, poţi să învingi. Dar nu se întâmplă în fiecare zi acest lucru. Până la urmă industria din fotbal funcţionează acolo foarte bine, la noi încă se fac multe lucruri după ureche", a spus Rada.

Întrebat dacă este trist că a fost eliminată o echipă românescă din Liga Europa, Marian Rada a răspuns că are multe alte preocupări şi nu îl interesează rezultatul formaţiei Steaua. "Eu sunt trist când văd că Rapid a ajuns pe locul 8, sunt trist că ajung la antrenament şi văd jucători trişti, care nu se gândesc la fotbal. Astea sunt problemele mele, nu mă interesează pe mine ce a făcut Steaua. Toţi vorbim că suntem români, dar până la urmă e normal să ne intereseze cămaşa care ne este mai aproape de piele", a adăugat Rada.

Echipa Steaua a fost eliminată din Liga Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formaţia engleză Chelsea Londra, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, în manşa secundă a optimilor de finală ale competiţiei. În meciul tur, disputat la Bucureşti, Steaua a câştigat cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici