Antrenorul unui cunoscut tenismen, suspectat că a ucis un milionar pentru a scăpa de datorii făcute la poker

Lumea tenisului este consternată după aflarea veştii că antrenorul unui cunoscut tenismen din circuitul ATP a fost arestat, acesta fiind suspectat că a ucis un milionar pentru a scăpa de datorii făcute la poker.

15564 afișări
Imaginea articolului Antrenorul unui cunoscut tenismen, suspectat că a ucis un milionar pentru a scăpa de datorii făcute la poker

Antrenorul unui cunoscut tenismen, suspectat că a ucis un milionar pentru a scăpa de datorii făcute la poker

Mark de Jong, antrenorul lui Robin Haase (nr. 59 ATP), a fost arestat, fiind suspectat că l-a ucis prin înjunghiere pe milionarul Koen Everink, fostul director al agenţiei de turism Eliza Was Here, scrie ro.pokernews.com.

Mark de Jong avea datorii de 80.000 de euro la Koen Everink, bani pe care i-ar fi pierdut la poker.

Potrivit ro.pokernews.com, Everink l-a ameninţat pe Mark de Jong că va face publică dependenţa acestuia de jocuri de noroc dacă nu îi va plăti banii împrumutaţi.

Trupul neînsufleţit al milionarului Koen Everink a fost găsit pe 4 martie la reşedinţa acestuia din Bilthoven (Olanda).

Pe 24 martie, Mark de Jong a fost arestat pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, în timp ce se întorcea de la Miami împreună cu elevul său, tenismenul olandez Robin Haase. Haase ar fi trebuit să evolueze în Masters-ul de la Miami, dar a trebuit să se retragă din turneu din pricina unei accidentări.

Mark de Jong fusese anterior audiat de poliţie în cazul asasinatului, el afirmând că pe 3 martie fusese la reşedinţa lui Everink pentru a urmări meciul de fotbal Feyenoord-AZ Alkmaar. Totodată, el a susţinut în timpul audierii că văzuse personaje dubioase în preajma casei, declaraţie ce a stârnit suspiciune din partea anchetatorilor.

De Jong este principalul suspect în cazul uciderii lui Koen Everink. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici