Aproximativ 200 de persoane la antrenamentul lui Lucian Bute dintr-un centru comercial

Pugilistul profesionist Lucian Bute a efectuat, marţi, un antrenament de 37 de minute în centrul comercial Afi Palace, la care au asistat aproximativ 200 de persoane, în vederea partidei cu francezul Jean Paul Mendy, care va avea loc sâmbătă, la Romexpo.

183 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 200 de persoane la antrenamentul lui Lucian Bute dintr-un centru comercial

Aproximativ 200 de persoane la antrenamentul lui Lucian Bute dintr-un centru comercial (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Bute şi-a făcut apariţia cu un tricoul alb care avea imprimat pe piept şi pe spate logo-ul turismului românesc.

Pugilistul a fost întâmpinat cu aplauze de cei aproximativ 200 de oameni, după care a făcut câteva exerciţii de încălzire.

El a dus o luptă cu un adversar imaginar, s-a antrenat cu ochii închişi şi a exersat eschivele şi upercuturile. După fiecare serie de exerciţii antrenorul Stephane Larouche îi verifica pulsul.

După ce a trecut la jocul cu mânuşi, antrenorul l-a lovit peste spate, moment în care Bute s-a dus spre el şi a lovit mai tare decât o făcuse până atunci.

Staful lui Bute a adus la locul de antrenament un set de boxe mici la care au fost puse mai multe melodii, iar muzica de la magazinele din jur a fost oprită.

După 20 de minute, Bute a trecut la exerciţiile cu mingea medicinală, iar după alte zece minute a renunţat la tricou şi a efectuat exerciţii de salt cu coarda.

După ce a terminat antrenamentul, boxerul român a oferit autografe.

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici