Argăseală: Noi am dorit închirierea terenului din Ghencea, dar CSA Steaua ne-a refuzat

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că gruparea roş-albastră a dorit prelungirea contractului de închiriere a stadionului şi a terenurilor de antrenament din Bulevardul Ghencea, dar conducerea Clubului Sportiv al Armatei a refuzat.

181 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Noi am dorit închirierea terenului din Ghencea, dar CSA Steaua ne-a refuzat

Argăseală: Noi am dorit închirierea terenului din Ghencea, dar CSA Steaua ne-a refuzat (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"S-a lansat ideea că noi am fi refuzat închirierea mai departe a terenului de la CSA, dar este incorect. Noi i-am transmis şi domnului ministru azi demersurile noastre, să vadă că noi am încercat, dar am fost refuzaţi sau nu am fost acceptaţi", a spus Argăseală.

Acesta i-a răspuns astfel juristului CSA Steaua, Florin Talpan, care afirmase că FC Steaua nu a trimis nicio solicitare de prelungire a contractului de închiriere. "Cu privire la folosirea bazei din Ghencea, dl. Becali afirmă că a fost dat afară şi că ar fi meritat despăgubiri, dar că a renunţat la ele. Nu este adevărat că a fost dat afară, ci contractul de folosinţă a bazei sportive a expirat. Contractul nu era pe perioada nelimitată şi nici nu a fost reziliat sau terminat înainte de expirare. Nu s-a mai primit nicio solicitare scrisă în vederea închirierii bazei din Ghencea, conform Hotarârii de Guvern nr. 373/2003", afirma Talpan, marţi, într-un comunicat de presă.

Contractul de închiriere a bazei din Bulevardul Ghencea dintre FC Steaua şi CSA Steaua a expirat în această vară. În prezent, echipa Steaua se antrenează la Centrul de Fotbal Mogoşoaia şi dispută meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională.

Referitor la propunerea lui Gigi Becali de cedare a echipei din Liga I către CSA Steaua, Argăseală a afirmat: "Mingea este în terenul Clubului Sportiv al Armatei. Dacă o să apară tot timpul acest război, aceste şicane şi nu o să avem posibilitatea să contracarăm, probabil că şi plecarea este o variantă".

El a precizat însă că CSA Steaua nu şi-a înfiinţat echipă de seniori în Liga a V-a. "După câte ştiu eu, CSA nu şi-a înscris echipă în Liga a V-a", a adăugat oficialul.

Argăseală a explicat că jucătorii Aymen Tahar şi George Ţucudean nu şi-au găsit deocamdată alte echipe. "Tahar nu şi-a găsit echipă. El este în discuţii, dar în această perioadă este destul de delicat să îşi găsească. Ţucudean îşi găsise două alternative, rămăsese să se decidă", a precizat Argăseală, care a plecat, miercuri, în Ungaria, alături de delegaţia echipei naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici