Argăseală: Steaua va face apel la decizia Comisiei de Disciplină a UEFA

Campioana României, Steaua, va face apel la decizia Comisiei de Disciplină a UEFA, care a decis sancţionarea grupării bucureştene cu două meciuri fără spectatori din cauza incidentelor de la meciul cu Dinamo Kiev, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului de Administraţie, Valeriu Argăseală.

103 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Steaua va face apel la decizia Comisiei de Disciplină a UEFA

Argăseală: Steaua va face apel la decizia Comisiei de Disciplină a UEFA (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Ni s-a transmis aseară (n.r. - marţi) decizia. Este o decizie care nu poate bucura pe nimeni, nici pe noi, nici pe suporteri, deoarece în următoarea campanie de calificare va trebui să stăm două meciuri fără spectatori, asta până la proba contrarie, pentru că o să facem apel la această decizie", a spus Argăseală.

Comisia de Disciplină a UEFA a sancţionat FC Steaua cu două meciuri disputate pe teren propriu cu porţile închise, pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contând pentru grupele Ligii Europa din sezonul 2014-2015, informează site-ul oficial al campioanei României.

"Comisia de Disciplină a UEFA a sancţionat clubul nostru pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contând pentru grupele UEFA Europa League din sezonul 2014-2015. Astfel, Campioana României va disputa următoarele două partide de pe teren propriu din cupele europene cu porţile închise, iar clubul a fost amendat cu suma de 20.000 de euro. Motivul pentru care a fost luată această decizie este acela că spectatorii au folosit lasere, au aruncat torţe şi au afişat un banner cu tentă rasistă în timpul jocului cu Dinamo Kiev, abateri prevăzute de articolele 14 şi 16-2 (literele c si d) din Regulamentul Disciplinar al UEFA", se arată pe site-ul steauafc.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici