Arjen Robben: Real Madrid a fost mai bună

Mijlocaşul olandez al echipei Bayern Munchen, Arjen Robben, a declarat, marţi seară, după eliminarea din semfinalele Ligii Campionilor, că formaţia Real Madrid a fost mai bună.

75 afișări
Imaginea articolului Arjen Robben: Real Madrid a fost mai bună

Arjen Robben (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Suntem dezamăgiţi şi ne doare foarte mult această înfrângere. Nu vom merge la Lisabona şi asta e tot ce contează. Va trebui să ne pregătim mai bine pentru sezonul viitor. Este uşor să criticăm acum, dar trebuie să rămânem pozitivi. Suntem campioni în Bundesliga, vom juca finala Cupei Germaniei şi am ajuns în semifinalele Ligii Campionilor pentru a patra oară în ultimii cinci ani. Am jucat trei finale în ultimele cinci ediţii ale celei mai puternice competiţii. Astăzi nu am jucat bine, deoarece Real Madrid a fost mai bună. Am vrut să atacăm, dar am fost pedepsiţi", a spus Robben, informează site-ul oficial al UEFA.

Mijlocaşul Toni Kroos consideră că Bayern Munchen nu a reuşit să se apere foarte bine: "La 1-0 am crezut că putem să înscriem trei goluri. La 2-0 ne-am dat seama că va fi foarte, foarte greu să mai întoarcem calificarea. Poate ar fi trebuit să ţinem mai mult balonul, dar Real a fost foarte bună pe contraatac. Problema noastră nu a constat în modulul de joc, ci în faptul că nu ne-am apărat bine la cele două faze fixe din care am primit goluri. Apoi ne-am deschis foarte mult şi nu am reuşit să ne apărăm bine. Este foarte greu cu Real Madrid, atunci când nu joci la nivel maxim".

Căpitanul Philipp Lahm a afirmat că jucătorii echipei germane nu au reuşit să intre în meci. "Este o deziluzie. Am aşteptat cu încredere acest meci, dar cele două goluri primite din faze fixe ne-au complicat situaţia. Nu am jucat la fel de bine ca în tur. Real este o echipă extraordinară. Să pierdem în semifinale în faţa lor nu este sfârşitul lumii. Din păcate, nu am reuşit să intrăm în meci", a precizat Lahm.

Echipa spaniolă Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (3-0), formaţia germană Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, Real Madrid s-a impus cu scorul de 1-0.

Marţi, golurile au fost marcate de Sergio Ramos '16, '20 şi Cristiano Ronaldo '34, '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici