Carlo Ancelotti: Să ajungem în finala Ligii Campionilor era primul nostru obiectiv

Antrenorul italian al echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, marţi seară, după calificarea în finala Ligii Campionilor, că acesta era primul obiectiv pentru formaţia sa.

76 afișări
Imaginea articolului Carlo Ancelotti: Să ajungem în finala Ligii Campionilor era primul nostru obiectiv

Carlo Ancelotti (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Felicitări tuturor, echipa a fost extraordinară. Când toţi jucătorii se ajută, creşte calitatea şi totul funcţionează perfect. Am mai câştigat la Munchen în trecut şi asta mi-a dat încredere. Amintirile de pe acest stadion erau bune, dar acum vreau să-i felicit pe jucători şi să le mulţumesc. După 12 ani, Real Madrid va juca din nou o finală de Liga Campionilor. Să ajungem în finala Ligii Campionilor era primul nostru obiectiv. Nu am jucat deloc bine în meciul retur cu Borussia Dortmund din sferturile de finală, dar de atunci am revenit la nivelul nostru maxim", a spus Ancelotti, informează site-ul oficial al UEFA.

Tehnicianul italian a afirmat că nu are niciun obiectiv personal. "Xabi Alonso este trist şi eu îl înţeleg. Ştiu ce înseamnă să ratezi o finală. Important este să trecem peste această absenţă şi să câştigăm finala. Bale, Benzema şi Ronaldo s-au sacrificat pentru echipă în această seară. Prestaţia a fost excelentă, dar nu cred că a fost cel mai bun meci din cariera mea de antrenor. Nu am niciun obiectiv personal, fotbalul mi-a dat deja foarte multe. Sunt nerăbdător să conduc această echipă în finala Ligii Campionilor", a precizat Ancelotti.

Echipa spaniolă Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (3-0), formaţia germană Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, Real Madrid s-a impus cu scorul de 1-0.

Marţi, golurile au fost marcate de Sergio Ramos '16, '20 şi Cristiano Ronaldo '34, '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici