Artur Jorge, fundaşul dorit de FCSB, asemănat de către Ioan Timofte cu Fernando Couto

Ioan Timofte, fost jucător la FC Porto şi Boavista, a afirmat despre fundaşul Artur Jorge, dorit de FCSB, că se aseamănă ca stil de joc cu Fernando Couto, fostul căpitan al naţionalei Portugaliei şi fostul coechipier al lui Gheorghe Popescu la FC Barcelona.

288 afișări
Imaginea articolului Artur Jorge, fundaşul dorit de FCSB, asemănat de către Ioan Timofte cu Fernando Couto

Artur Jorge, fundaşul dorit de FCSB, asemănat de către Ioan Timofte cu Fernando Couto

"L-am văzut în ultimii doi ani destul de des. A jucat multe meciuri la Braga, mie mi-a plăcut. E un jucător tânăr, are o marjă importantă de a progresa. Cred că poate ajuta Steaua. E un jucător în genul lui Fernando Couto, robust, puternic. L-aş asemăna şi cu Fernando Varela, dintre jucătorii care au trecut şi pe la noi, dar puţin mai bun cu mingea la picior, dar inferior la marcaj", a declarat Timofte la ProSport LIVE.

În vârstă de 23 de ani, Artur Jorge este cotat la un milion de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de. În sezonul trecut, el a jucat în 28 de meciuri pentru Braga, în toate competiţiile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici