As: Bale s-a deplasat în Spania cu un avion privat. SEMNAREA contractului cu Real Madrid e iminentă

Fotbalistul echipei Tottenham, Gareth Bale, s-a deplasat, sâmbătă, cu un avion privat, în Spania, informează cotidianul As, precizând că achiziţionarea galezului de către Real Madrid este iminentă.

153 afișări
Imaginea articolului As: Bale s-a deplasat în Spania cu un avion privat. SEMNAREA contractului cu Real Madrid e iminentă

Gareth Bale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Gareth Bale este deja în Spania. Mai exact la Malaga, unde a sosit la ora 13.00 pe aeroportul privat din oraş. De aici, el a plecar cu un taxi la Marbella. Acolo va aştepta să se rezove ultimele detalii ale transferului său la Real Madrid, pe care gruparea doreşte să îl anunţe public în orele următoare", notează As.

Potrivit sursei citate, Bale s-a deplasat cu un avion privat şi probabil împreună cu familia sa şi cu impresarul său. "Transferul său este iminent", adaugă jurnalul spaniol.

Vineri, cotidianul Marca a scris că Real Madrid şi Tottenham au ajuns la un acord pentru transferul lui Gareth Bale, care va semna cu madrilenii pe şase sezoane şi va câştiga zece milioane de euro pe an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici