Marca: Bale va semna cu Real şi va deveni cel mai scump jucător din istorie. Salariul anual pe care îl va încasa de la madrileni

Cotidianul Marca scrie, vineri, că Real Madrid şi Tottenham au ajuns la un acord pentru transferul galezului Gareth Bale, care va semna cu madrilenii pe şase sezoane.

197 afișări
Imaginea articolului Marca: Bale va semna cu Real şi va deveni cel mai scump jucător din istorie. Salariul anual pe care îl va încasa de la madrileni

Gareth Bale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cotidianul madrilen, care citează postul de radio Cadena Cope, anunţă că suma de transfer este de 99 de milioane de euro, Bale urmând să devină astfel cel mai scump jucător din istoria fotbalului. Galezul va câştiga zece milioane de euro pe an.

"Au rămas de semnat documentele după ce totul s-a pus la punct într-o reuniune la care au participat Florentino Pérez, Daniel Levy şi Jonathan Barnett, agentul jucătorului", notează Marca.

Acordul nu prevede ca vreun fotbalist de la Real Madrid să treacă la Tottenham. Bale va purta la Real tricoul cu numărul 11 şi transferul va fi oficializat cel mai târziu luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici