AS Monaco cere FIFA să sancţioneze cluburile care negociază cu jucătorul Kylian Mbappé

AS Monaco a remis un comunicat oficial prin care atenţionează că va reclama la FIFA, echipele care vor mai încerca să negocieze cu jucătorul Kylian Mbappé Lottin, în vârstă de 18 ani.

199 afișări
Imaginea articolului AS Monaco cere FIFA să sancţioneze cluburile care negociază cu jucătorul Kylian Mbappé

AS Monaco cere FIFA să sancţioneze cluburile care negociază cu jucătorul Kylian Mbappé

"Clubul AS Monaco a observat cum echipele mari ale Europei continuă să-l contacteze pe Mbappé şi pe agentul său, fără acordul acestora.

Prin acest comunicat, AS Monaco trage un semnal de alarmă, cu privire la articolul 211 din Regulamentul Administrativ al Ligii Franceze de Fotbal şi articolul 18.3 din Regulamentul FIFA privind Statutul şi Transferul Jucătorilor, pe care cluburile respective le încalcă în prezent.

Pentru a pune capăt acestei situaţii inacceptabile, clubul AS Monaco se adresează FIFA, pentru a demara procedurile disciplinare prevăzute în regulament", se regăseşte în comunicatul clubului AS Monaco.

Mbappé a fost curtat de echipe importante precum Real Madrid, Paris Saint-Germain sau Liverpool. La numai 18 ani, atacantul francez a marcat 27 de goluri în 58 de meciuri oficiale pentru Monaco. Site-ul transfermarkt.de îl cotează pe Kylian Mbappé Lottin la 35 de milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici