ASA Târgu Mureş va efectua un cantonament în Antalya

Echipa ASA Târgu Mureş va efectua între 18 ianuarie 2016 şi 4 februarie 2016 un cantonament în Antalya (Turcia), informează site-ul oficial al grupării ardelene.

265 afișări
Imaginea articolului ASA Târgu Mureş va efectua un cantonament în Antalya

ASA Târgu Mureş va efectua un cantonament în Antalya (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Reunirea echipei în vederea începerii pregătirii de iarnă este programată la 9 ianuarie 2016.

În prima parte, antrenamentele se vor derula la Târgu-Mureş, la Academia de Sport, urmând ca apoi ASA să efectueze un cantonament în Antalya, în cadrul căruia vor fi perfectate cinci jocuri amicale, programul complet al partidelor urmând să fie pus la punct şi anunţat în perioada următoare.

Campionatul Ligii I se va relua la 12 februarie 2016, cu meciurile din etapa a XXIV-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici