Ashley Cole a împuşcat, accidental, un student ce asista la antrenamentul echipei Chelsea

Fundaşul formaţiei Chelsea Londra, Ashley Cole, a împuşcat accidental, cu o puşcă cu aer comprimat, un suporter al echipei sale, venit să asiste la antrenamentul londonezilor, informează presa engleză.

27 afișări
Imaginea articolului Ashley Cole a împuşcat, accidental, un student ce asista la antrenamentul echipei Chelsea

Ashley Cole a împuşcat, accidental, un student ce asista la antrenamentul echipei Chelsea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Victima, Tom Cowan, în vârstă de 21 de ani, urmărea antrenamentele echipei Chelsea de mai multe luni şi studiază ştiinţa sportului. Tom Cowan a fost rănit la coaste, primind imediat îngrijiri de la staful medical al grupării Chelsea. Jucătorul a dus arma în vestiar şi s-a jucat cu ea, fără a şti că este încărcată. Însă arma s-a descărcat în direcţia lui Cowan, aflat la cinci metri de Cole, susţine presa engleză.

Arma folosită, 22 Air Rifle, este o puşcă cu aer comprimat, cea mai puternică aflată în vânzare în Marea Britanie şi care se poate achiziţiona fără autorizaţie.

Presa engleză notează că nu a fost depusă nicio reclamaţie şi subliniază că, în conformitate cu legea britanică, Cole riscă până la cinci ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici