Atac armat soldat cu opt morţi la sediul unui club de suporteri ai echipei Corinthians

Opt persoane au decedat într-un atac armat ce a avut loc, sâmbătă seară, la Sao Paulo, la sediul unui club de suporteri ai echipei Corinthians, informează presa internaţională.

170 afișări
Imaginea articolului Atac armat soldat cu opt morţi la sediul unui club de suporteri ai echipei Corinthians

Atac armat soldat cu opt morţi la sediul unui club de suporteri ai echipei Corinthians (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit autorităţilor locale, se pare că ar fi vorba de o reglare de conturi legată de trafic de droguri.

Cel puţin doi bărbaţi înarmaţi ar fi pătruns în sediul clubului de suporteri Pavilhao Nove şi ar fi deschis focul asupra persoanelor care se aflau în incintă. Şapte persoane au decedat la faţa locului, iar a opta a reuşit iniţial să fugă, dar a încetat din viaţă la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici