Athletic Bilbao a confirmat transferul lui Cristian Ganea de la FC Viitorul

Clubul Athletic Bilbao a confirmat, luni, pe site-ul oficial, transferul fundaşului Cristian Ganea de la FC Viitorul.

480 afișări
Imaginea articolului Athletic Bilbao a confirmat transferul lui Cristian Ganea de la FC Viitorul

Athletic Bilbao a confirmat transferul lui Cristian Ganea de la FC Viitorul

Ştirea iniţială:

Acord de principiu între Athletic Bilbao şi FC Viitorul pentru transferul lui Cristian Ganea

FC Viitorul şi Athletic Bilbao au ajuns la un acord de principiu pentru transferul fundaşului Cristian Ganea la gruparea bască, la 1 iulie 2018, a anunţat, luni, site-ul clubului condus de Gheorghe Hagi.

Ganea va semna un contract valabil pe trei sezoane cu Athletic Club Bilbao, cu opţiunea să-şi prelungească înţelegerea pentru încă un sezon, mai notează site-ul fcviitorul.ro. Cristian Ganea va fi jucătorul Viitorului până pe 30 iunie 2018, astfel încât va juca restul sezonului 2017-2018 pentru campioana României.

Cotat la 1,5 de milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de, internaţionalul român a jucat în 26 de meciuri pentru FC Viitorul, în acest sezon, şi a reuşit să înscrie patru goluri şi să dea patru pase decisive.

Ganea, în vârstă de 25 ani, a crescut în Ţara Bascilor, la Basauri, unde locuieşte familia sa şi unde s-a format ca jucător la centrele de copii şi juniori ale cluburilor Basconia şi Indartsu. El a jucat, apoi, la formaţiile spaniole Mallorca B şi Santanyi.

Originar din Bistriţa, Ganea a evoluat în România la ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari şi FC Braşov. În 2015, a ajuns la FC Viitorul, alături de care a devenit campion al Ligii 1, doi ani mai târziu.

Patru selecţii are Cristian Ganea la prima reprezentativă a României, pentru care a debutat pe 13 iunie 2017, în meciul amical câştigat împotriva selecţionatei din Chile, scor 3-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici