Australian Open: Jucătorii aflaţi în carantină din cauza Covid-19 au fost sfătuiţi să nu hrănească şoarecii din camerele de hotel

  • Jucătorilor carantinaţi în camerele de hotel din Melbourne, care urmează să participe la Australian Open, li s-a spus să nu hrănească şoarecii.
  • Yulia Putintseva, numărul 28 mondial, s-a plâns că a fost „vizitată” de rozătoare.
  • Putintseva susţine că nu poate dormi din cauza rozătoarelor şi şi-a exprimat frustrarea că nu i se permite să deschidă fereastra din camera ei.
3404 afișări
Imaginea articolului Australian Open: Jucătorii aflaţi în carantină din cauza Covid-19 au fost sfătuiţi să nu hrănească şoarecii din camerele de hotel

Profimedia

Jucătorilor carantinaţi în camerele de hotel din Melbourne, care urmează să participe la  Australian Open, li s-a spus să nu hrănească şoarecii, după ce o jucătoare s-a plâns că a fost „vizitată” de rozătoare, scrie BBC Sports.

Yulia Putintseva, numărul 28 mondial, a schimbat camerele după ce a găsit un şoarece, dar a spus că nici noua cameră nu este mai bună.

Tânăra de 26 de ani se numără printre cele aproxiamativ 70 de persoane, jucători şi stafurile lor, carantinate în camerele de hotel timp de 14 zile, din cauza Covid-19.

Ministrul administraţiei de stat din Victoria, Lisa Neville, a „încurajat” jucătorii să „minimizeze interacţiunea” cu şoarecii.

„Din câte am înţeles, s-ar putea ca şoarecii să fi fost hrăniţi", a adăugat Neville, fără a oferi mai multe detalii.

„Vom continua să facem controale împotriva dăunătorilor, dacă va fi nevoie, dar sperăm că lucrările de combatere a dăunătorilor care au fost deja efectuate să fi rezolvat problema", a spus Putintseva, care a fost printre primele sportive care s-au plâns de regulile de carantină ale hotelului, a postat pe reţelele de socializare un videoclip cu un şoarece care ieşea din spatele unui dulap din camera ei.

Putintseva susţine că nu poate dormi din cauza rozătoarelor şi şi-a exprimat frustrarea că nu i se permite să deschidă fereastra din camera ei.

„Avem nevoie de aer proaspăt pentru a respira”, a postat ea pe Instagram.

Directorul executiv al turneului australian, Craig Tiley, a afirmat că îi înţelege pe jucători, aceasta fiind o experienţă nouă pentru ei.

„La început, a fost destul de dificil cu adaptarea. Acum, însă, este mult mai bine şi cred că majoritatea jucătorilor  înţeleg  situaţia şi o acceptă. Există o minoritate care contestă şi acum condiţiile, dar vom face tot ce putem pentru a le îmbunătăţi pentru ei", a mai declarat oficialul australian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici