Avocat Mutu: Judecarea cazului Mutu-Fiorentina este cea mai lungă din istorie

Avocatul lui Adrian Mutu, Paolo Rodella, a declarat, miercuri, pentru site-ul firenzeviola.it, că judecarea cazului în care clubul AC Fiorentina cere întreruperea plăţii salariului atacantului român este cea mai lungă din istorie.

18 afișări
Imaginea articolului Avocat Mutu: Judecarea cazului Mutu-Fiorentina este cea mai lungă din istorie

Avocat Mutu: Judecarea cazului Mutu-Fiorentina este cea mai lungă din istorie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este cea mai lungă judecată din istorie. Suntem încă în aşteptarea sentinţei. Orice zi poate fi cea bună. Nu pot face previziuni, nu are sens şi este mai bine să vedem decizia în acest caz", a spus Rodella.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Clubul Fiorentina a cerut întreruperea plăţii salariului atacantului Adrian Mutu pe perioada de 9 luni de suspendare pentru dopaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici