Avram nu a primit acceptul de a-şi prezenta programul pentru FRF la Adunarea Generală a LPF

Fostul preşedinte al CCA Vasile Avram nu a primit acceptul de a-şi prezenta programul de candidatură la preşedinţia FRF în cadrul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal, care are loc, luni, la sediul LPF.

106 afișări
Imaginea articolului Avram nu a primit acceptul de a-şi prezenta programul pentru FRF la Adunarea Generală a LPF

Vasile Avram (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Liga este foarte importantă şi având în vedere faptul că azi era anunţată o Adunare Generală extraordinară mi s-a părut un moment oportun să vin şi să le înmânez preşedinţilor programul meu de candidatură. Aş fi dorit să mi-l şi prezint în faţa lor, dar nu am reuşit acest lucru, nu mi s-a dat voie. Eu sunt mulţumit că m-am văzut cu ei şi le-am înmânat programul meu. Domnul Mircea Sandu prin calitatea pe care o are este normal să participe la Adunarea Generală având în vedere faptul că a fost invitat de ligă", a declarat Avram la sediul LPF.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, care şi-a arătat susţinerea faţă de candidatul Gheorghe Popescu la preşedinţia FRF, participă la Adunarea Generală extraordinară a Ligii Profesioniste de Fotbal, la invitaţia preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu. Totodată, numele altor oameni de fotbal, printre care Adrian Porumboiu şi Gheorghe Chivorchian, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici