Bănel Nicoliţă s-a transferat la FC Nantes

Preşedintele FC Nantes, Waldemar Kita, a declarat pentru postul France 3 Pays de la Loire că gruparea sa a obţinut serviciile fotbalistului echipei AS Saint-Etienne, Bănel Nicoliţă, informează pays-de-la-loire.france3.fr.

238 afișări
Imaginea articolului Bănel Nicoliţă s-a transferat la FC Nantes

Banel Nicolita (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

FC Nantes îl aduce pentru acest sezon şi pe Johan Audel, de la VfB Stuttgart.

"Informaţie confirmată în această dimineaţă de Waldermar Kita la France 3 Pays de la Loire: jucătorul lui Stuttgart şi mijlocaşul ofensiv al echipei Saint-Etienne se alătură clubului din Nantes pentru un sezon. Confirmarea vine în ultimele ore ale perioadei de transferuri de vară. Cei doi jucători mai aveau un an de contract cu cluburile lor. Un tip de împrumut pe un an cu opţiune de prelungire a fost negociat cu impresarii jucătorilor", notează sursa citată.

Cotidianul Ouest-France a scris, luni dimineaţă, că oficialii de la FC Nantes l-au contactat pe fotbalistul echipei AS Saint-Etienne, Bănel Nicoliţă, pentru un eventual transfer.

Bănel Nicoliţă a dat o pasă de gol în partida pe care AS Saint-Etienne a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), în faţa formaţiei Girondins Bordeaux, în etapa a IV-a a campionatului Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici