FC Nantes l-a contactat pe Nicoliţă pentru un eventual transfer

Oficialii de la FC Nantes l-au contactat pe fotbalistul echipei AS Saint-Etienne, Bănel Nicoliţă, pentru un eventual transfer, notează, luni, cotidianul Ouest-France.

103 afișări
Imaginea articolului FC Nantes l-a contactat pe Nicoliţă pentru un eventual transfer

Bănel Nicoliţă (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"FC Nantes l-a contactat pe mijlocaşul ofensiv de la Saint-Etienne, Bănel Nicoliţă, care a fost titular duminică în meciul cu Girondins Bordeaux. Discuţiile au început cu agentul său, iar apoi direct cu jucătorul. În anturajul acestuia din urmă se vorbeşte despre 50 la sută şanse ca jucătorul să aibă un viitor la Nantes", scrie cotidianul francez.

Bănel Nicoliţă a dat o pasă de gol în partida pe care echipa sa, AS Saint-Etienne, a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), în faţa formaţiei Girondins Bordeaux, în etapa a IV-a a campionatului Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici