Barajul Rapid - Concordia Chiajna se va disputa pe Stadionul Dinamo

Barajul de menţinere în Liga I dintre Rapid şi Concordia Chiajna se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

235 afișări
Imaginea articolului Barajul Rapid - Concordia Chiajna se va disputa pe Stadionul Dinamo

Barajul Rapid - Concordia Chiajna se va disputa pe Stadionul Dinamo (Imagine: Bogdan Maran/Mediafx Foto)

Iniţial, partida era programată să se desfăşoare pe arena "Ilie Oană" din Ploieşti, dar conducerea clubului Petrolul a refuzat, dorind să protejeze gazonul înaintea partidei din turul doi preliminar al Ligii Europa, în care prahovenii vor întâlni, la 18 iulie, învingătoarea din meciul Vikingur (Feroe) - Inter Turku (Finlanda).

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, în şedinţa de sâmbătă, ca în ediţia 2013/2014 a Ligii I să participe 18 echipe, Rapid şi Concordia Chiajna urmând să dispute, în data de 13 iulie, un baraj de menţinere în prima divizie.

Clubul Rapid, aflat în insolvenţă, nu a primit licenţa pentru Liga I din partea Sistemului Naţional de Licenţiere din cadrul FRF, dar îndeplineşte criteriul sportiv, clasându-se la finalul sezonului trecut pe locul opt.

În schimb, Concordia Chiajna a primit licenţa, însă a retrogradat din punct de vedere sportiv, terminând ediţia trecută a Ligii I pe poziţia a 15-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici