Barcelona rămâne fără Sergio Aguero. Argentinianul va fi indisponibil pentru trei luni, după ce medicii i-au pus un diagnostic sever

  • Clubul FC Barcelona a confirmat luni că atacantul Sergio Aguero va lipsi cel puţin trei luni de pe terenul de fotbal din cauza unei probleme cardiace, depistate după ce a fost supus unor teste.
  • Argentinianul a fost scos din teren la jocul de sâmbătă cu Alaves, în urma unor dureri resimţire în piept.
645 afișări
Imaginea articolului Barcelona rămâne fără Sergio Aguero. Argentinianul va fi indisponibil pentru trei luni, după ce medicii i-au pus un diagnostic sever

Sursa foto: Mediafaxfoto

El a părăsit Camp Nou cu o ambulanţă şi a fost supus unor teste cardiace la spital. Argentinianul a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă - bătăi neregulate ale inimii – iar Barça a confirmat ulterior Aguero, sosit în vară la catalani, va fi ţinut sub observaţie şi nu va juca până la sfârşitul anului.

În comunicatul său, clubul catalan menţionează: „Jucătorul primei echipe, Sergio Aguero, a fost supus unui proces de diagnosticare şi terapie de către Dr. Josep Brugada. El este indisponibil pentru selecţie, iar în următoarele trei luni va fi evaluată eficienţa tratamentului, pentru a determina procesul de recuperare".

Aguero trece printr-o perioadă nefastă de când a părăsit liber de contract pe Manchester City şi s-a mutat pe Camp Nou.

El a sperat să joace alături de prietenul său din copilărie Lionel Messi, dar starea financiară dezastruoasă a clubului a făcut ca legenda Barçei să fie nevoită să plece înainte ca ei să poată intra pe teren împreună, la nivel de club.

Aguero a fost apoi exclus pentru zece săptămâni din lot din cauza unei întinderi a tendonului de la gamba dreaptă şi a debutat oficial pentru Blaugrana intrând în teren ca rezervă, împotriva Valenciei, la mijlocul lunii octombrie.

Fostul atacant al lui City a continuat să prindă echipa din postură de rezervă, marcând primul său gol pentru club în înfrângerea din El Clasico, cu 2-1, în faţa lui Real Madrid, fiind apoi titularizat, într-o nouă înfrângere, cea cu 1-0 în faţa lui Rayo Vallecano.

Cei de la Manchester City i-au transmis urări de însănătoşire jucătorului de 33 de ani, în timp ce fostul său coleg Raheem Sterling a scris pe Twitter: "Rămâi puternic fratele meu, suntem cu toţii alături de tine. Însănătoşeşte-te repede".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici