Baschetbalistul Joakim Noah (Chicago Bulls), cel mai bun fundaş al anului în NBA

Pivotul echipei Chicago Bulls, Joakim Noah, a fost ales, luni, cel mai bun fundaş al anului în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA).

63 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul Joakim Noah (Chicago Bulls), cel mai bun fundaş al anului în NBA

Joakim Noah (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Fiu al fostului tenisman francez Yannick Noah şi al fostei miss Suedia Cecilia Rodhe, Joakim Noah a înregistrat în acest sezon 12,6 puncte pe meci, 11,3 recuperări, 1,5 capace şi 1,2 intercepţii, în timp ce formaţia Chicago Bulls a primit în medie 91,8 puncte pe meci.

Joakim Noah, în vârstă de 29 de ani, este primul jucător de la Chicago Bulls care câştigă acest premiu, după Michael Jordan în 1988.

Chicago Bulls a terminat pe locul patru sezonul regulat în Conferinţa de Est şi întâlneşte formaţia Washington Wizards în primul tur din play-off.

Baschetbalistul franco-americano-suedez a primit 555 de puncte în acest clasament şi i-a devansat pe Roy Hibbert (Indiana Pacers - 166 de puncte) şi pe DeAndre Jordan (Los Angeles Clippers - 121 de puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici