Baschetbalistul Vlad Moldoveanu, contract pe un sezon cu campioana Poloniei, Stelmet BC

Componentul naţionalei de baschet masculin a României Vlad Moldoveanu va evolua în sezonul viitor la campioana Poloniei, Stelmet BC, cu care va juca şi în Euroligă, potrivit anunţului de sâmbătă al clubului.

60 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul Vlad Moldoveanu, contract pe un sezon cu campioana Poloniei, Stelmet BC

Baschetbalistul Vlad Moldoveanu, contract pe un sezon cu campioana Poloniei, Stelmet BC (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Vlad Moldoveanu (2,06 metri, extremă) a jucat sezonul trecut tot în Polonia, la PGE Turow Zgorzelec, iar anterior la Benetton Treviso (2011-2012), Le Havre (2012-2013) şi Kalev/Cramo (2012-13).

"Sunt foarte fericit că am semnat cu Stelmet BC. A fost o decizie uşoară pentru mine, am vorbit cu câţiva foşti jucători de aici şi toţi au spus doar lucruri bune despre club şi oraş. Euroliga este întotdeauna o mare provocare", a declarat Vlad Moldoveanu după semnarea contractului.

Stelmet BC a cucerit titlul naţional în 2015, chiar în faţa fostei echipei a lui Vlad Moldoveanu, PGE Turow Zgorzelec.

În sezonul viitor, Stelmet BC va juca şi în Euroligă, în grupa C, cu echipele FC Barcelona, Panathinaikos, Kuban Krasnodar, Zalgiris Kaunas, Pinar Karsiyaka Izmir.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici